AVTO SNOJ

 

Avtohiša Snoj - Uspešno družinsko podjetje, kjer je skrb za celovito ponudbo strankam eden trdnejših temeljev uspešnega poslovanja. Podjetje z več kot tridesetletno tradicijo prisluhne kupcu, obravnavamo ga osebno in se zato v njegovo veliko zadovoljstvo posvetimo njegovim potrebam, željam in pričakovanjem. Zadovoljne stranke so naše največje bogastvo.

"Vse na enem mestu" je moto, ki si ga je Marko Snoj zadal, ko je leta 1978 odprl svojo kleparsko obrt in začel s popravili vozil. Podjetje je kleparske dejavnosti opravljalo v mali delavnici na 120 m2, ki pa je zelo hitro postala premajhna. Po osamosvojitvi Slovenije, leta 1991, je povečanje dela privedlo do izgradnje nove sodobne kleparske delavnice ter nakupa tehnično najbolj dovršenega orodja na tržišču. Stara delavnica se je temeljito prenovila in se preobrazila v prodajalno avtomobilskih delov. Prelomno je bilo leto 1999, ko se je samostojni podjetnik Marko Snoj preoblikoval v podjetje Avtohiša Snoj, družba z omejeno odgovornostjo, in postalo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Renault. Med letoma 2000 in 2014  je bilo podjetje Avtohiša Snoj uradni prodajalec in serviser vozil znamke Renault. V podjetju vam danes dnevno lahko prisluhne 20 zaposlenih.
 

Nahajamo se v Črnučah, natančneje na Cesti Ceneta Štuparja 4, kjer se naše delavnice razprostirajo na skoraj 2500m2. Objekta obsegata sodobno avtomehanično, avtoličarsko in karoserijsko delavnico, kar nam omogoča, da poleg kleparskih in ličarskih ter mehaničnih storitev, najbolj zahtevnim strankam ponudimo še vulkanizerske storitve, velik izbor dodatne opreme in pnevmatik ter prevoz poškodovanih vozil. Podjetje je naklonjeno novim tehnologijam ter nenehnim izobraževanjem svojih zaposlenih, kar nam omogoča celovito rešitev za vzdrževanje in popravilo vsakega vozila. Naši ključni vrlini sta predvsem predanost in kvaliteta.
 

Podjetje Avtohiša Snoj je uresničilo svoj moto "Vse na enem mestu" in danes postalo center, ki je urejen po standardih in je v skladu s pričakovanji sodobnih in najzahtevnejših kupcev. Zadovoljna stranka se bo z veseljem vračala k nam, kar je naš največji kapital in ključ do uspeha.

 

 

ZAKAJ AVTO SNOJ?

Zagotovljena mobilnost

Ponujamo vam velik park nadomestnih vozil za čas, ko je vaše vozilo na servisu. Tako lahko brez težav opravite svoje službene in dnevne obveznosti.

Zaupanje in strokovnost, podprta z 12-mesečno garancijo

Vaše vozilo pregleda in popravi ekipa visoko tehnično uposobljenih in izobraženih avtomehanikov in avtoelektrikarjev. Na storitev in nadomestne dele nudimo 12-mesečno garancijo.

Kakovostna storitev za pošteno ceno

Z vami se vnaprej dogovorimo o potrebnih popravilih ter vas seznanimo z okvirno ceno, da vozilo odpeljete brez neprijetnih stroškovnih presenečenj. Vašim željam in pričakovanjem poiščemo pravo strokovno in cenovno rešitev.

 

NA DVEH LOKACIJAH

Zdaj nas lahko najdete tudi na drugi lokaciji, in sicer na naslovu Stare Črnuče 10, 1231 Ljubljana - Črnuče.

Delovni čas

  • ponedeljek: 7.00 - 17.00
  • torek: 7.00 - 17.00
  • sreda: 7.00 - 17.00
  • četrtek: 7.00 - 17.00
  • petek: 7.00 - 17.00