AVTOMEHANIČNA DELAVNICA

Redna skrb za vaše vozilo bo z leti doprinesla k zanesljivosti na cesti in daljši življenjski dobi. V avtomehanični delavnici naše Avtohiše bodo vaše vozilo vzdrževali nenehno šolajoči se strokovnjaki, ki bodo vaše vozilo pripravili na varno vožnjo, za vas pa naročili originalne ali originalom enakovredne rezervne dele. Za vozila vseh znamk!

Servis vseh znamk in nabava delov

Servisno storitev opravljamo na vozilih vseh proizvajalcev vozil. Visoko usposobljeni Renault tehniki so dobro izhodišče za dobro delo na vozilih Renault, vendar je njihova raven strokovnega znanja tako visoka in vsestranska, da lahko nudijo enako visoko raven kakovosti dela in servisne storitve tudi na vozilih drugih znamk.

Nudimo možnost nabave originalih in originalom enakovrednih nadomestnih delov za katerokoli znamko vozila, ter s tem dodatno pomagamo pri zmanjšanju stroškov samega servisnega materiala.

NAŠE STORITVE

Naše prednosti

Servis klima naprav

V naši Avtohiši poskrbimo tudi za servis klimatskih naprav vaših vozil: polnjenje avto klim, servisiranje, popravilo in dezinfekcija.

Ste vedeli, da zaradi nabiranja vlage na površinah uparjalnika, vaša klimatska naprava postaja idealno rastišče za rast mikrobov, bakterij in glivic. Le te nastajajo iz cvetnega prahu, trosov, pelodov, odpadlega listja ter ostalih stvari, ki se kopičijo na vozilu in posledično nabirajo v klimatski napravi. Razpadanje teh organskih snovi poleg neprijetnega vonja po trohnobi ali rosenju stekel, z vklopom klimatske naprave neposredno deluje na vse ljudi v vozilu ter povzroča alergije in škoduje zdravju.

Naše prednosti

Two mechanics repairing cars

SERVIS VOZILA IN KLIME ZAUPAJTE NAM!

POKLIČITE ŠE DANES IN DOGOVORILI SE BOMO ZA TERMIN!

Rezervacija termina

servis@avtohisa-snoj.si ali 051 628 300

NAJDETE NAS

Stare Črnuče 2C, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija