LIČARSKA DELAVNICA

Je potrebna obnova barve vašega vozila? Morda bi prebarvali samo vrata ali kakšen drug del? Bi želeli, da se vaš konjiček sveti kot nov, obenem pa bi želeli, da tudi diši po novem? Potem zaupajte vaše vozilo našim storitvam v ličarski delavnici – poskrbimo za kvalitetno ličanje, poliranje in kemično čiščenje – vse na enem mestu!

LIČANJE

V Avtohiši Snoj smo specialisti za ličarska popravila. Na voljo imamo lastno sušilno komoro in mešalnico barv. Uporabljamo originalne barve, v lastni mešalnici barv pa lahko zmešamo poljubno barvo za katerokoli znamko vozila. Naše storitve opravimo strokovno in kvalitetno, hkrati pa se potrudimo končati dela v razumnem časovnem roku, ki je odvisen od zahtevnosti ličarskega popravila, mesta in velikosti poškodbe.

NAŠE PREDNOSTI

A mechanic paints his car red

POLIRANJE

Pri poliranju uporabljamo le najkvalitetnejša kemična sredstva in pripomočki, zagotavljamo pa hitra in izredno kakovostna ter profesionalna dela, ravno zato nam naše stranke zaupajo tudi po opravljeni storitvi. S sprotnim čiščenjem in skrbno nego pa se lahko lastniki vozil lahko znebite velikih naknadnih posegov in nevšečnosti, ki nastajajo pri vsakodnevni vožnji.

V Avtohiši Snoj na osnovi večletnih izkušenj prisegamo le na najkvalitetnejše produkte in pripomočke za nego vozil Auto Magic in 3M, s katerimi lahko zagotavljamo našim strankam kakovostne in v rokih dogovorjene storitve.

NAŠE PREDNOSTU

a person holding a paint in his hand

POTREBUJETE KVALITETNA LIČARKA DELA?

POKLIČITE IZKUŠENO EKIPO, KI BO POSKRBELA, DA BO VAŠE VOZILO SPET KOT NOVO!

Rezervacija termina

servis@avtohisa-snoj.si ali 051 628 300

NAJDETE NAS

Stare Črnuče 2C, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija